True
Projektimyynti
Laadukkaat kalusteet julkisiin tiloihin
Tiesitkö, että Boknäsin valikoimista löytyy upeita huonekalubrändejä, joiden tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin ja työpisteisiin? Näihin ja muihin edustamiimme huonekalubrändeihin pääset tutustumaan joko paikanpäällä myymälöissämme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: 

Myynti

Mika Peräluoma

mika.peraluoma@boknas.fi

0400 903 043

Boknäs Showroom

ESPOO, Länsituuli 6
HELSINKI, Mannerheimintie 72
TURKU, Yliopistonkatu 12
TAMPERE, Hämeenpuisto 27

Yhteystiedot


Boknäs kirjahylly ja säätöpöytä

Boknäs

Boknäs

Boknäs kirjahylly on kirjanystävän klassikko, jota valmistetaan vanhojen, perinteisten mallien mukaisesti. Boknäs tuoteperheestä löytyvät myös mm. säädettävät työpöydät, kirjoituspöydät, karusellit, työtuolit ja rulokaapit.

Wendelbo

Wendelbo

Wendelbo

Wendelbo on vaalinut skandinaavista käsityöperinnettä kolmen sukupolven ajan. Tavoitteena on alusta asti ollut kehittää ja valmistaa pitkäikäisiä huonekaluja, joilla on vahva visuaalinen ilme ja joissa tyyli, toiminnallisuus ja mukavuus ovat keskiössä.
Esitteet, kuvapankki, 3D

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard edustaa poikkeuksellista istuinmukavuutta, korkeaa laatua ja kestäviä materiaaleja. Kuuluisan Lloyd Loom -kudoksen lisäksi on käytössä myös muita materiaaleja, kuten rottinkia, tammea, pyökkiä ja tiikkipuuta, jotka sopivat käsityötaidon ja erottuvan muotoilun DNA:han.
Esitteet, kuvapankki

Ethnicraft kalusteet

Ethnicraft

Ethnicraft

Belgialaisen Ethnicraftin huonekalut valmistetaan massiivipuusta, joka luonnonmateriaalina herättää positiivisia tunteita. Massiivipuu on uskomattoman vahvaa ja vanhenee kauniisti ajan myötä. Esitteet, kuvapankki, 3D

Kristensen kirjoituspöytä

Kristensen & Kristensen

Kristensen & Kristensen

Tanskalaisen Kristensenin perheyrityksen intohimona ovat huonekalut. Huippulaadukkaat huonekalut valmistetaan omassa Liettuan tehtaassa, jossa perinteiset käsityötaidot ovat arvossaan. Yli 90% tuotteista on juuri asiakasta varten räätälöityjä.
Esite

Phone-Alone


PhoneAlone

Tanskalainen perheyritys PhoneAlone valmistaa korkealaatuisia äänieristettyjä puhelin- ja neuvottelukoppeja, jotka mahdollistavat keskittymisen ja häiriöttömän viestinnän.
3D

Heatsail

Heatsail

Heatsail

Heatsail on belgialainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa ylellisiä designvalaisimia, joihin on yhdistetty terassilämmitin tai viilennin. Tyylikäs ja kestävä valaisin on terassin katseenvangitsija ja sen avulla voit nauttia kesätunnelmasta ulkoilmassa pidempään.
Esitteet

Roolf Living


Roolf Living

Belgialainen Roolf Living suunnittelee ja valmistaa laadukkaita, katseenvangitsevia säkkituoleja sekä ulkomattoja. Värikkäät uv-suojatut kankaat kestävät hyvin aurinkoa ja ovat vettä läpäiseviä. Soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Esitteet

Eichholtz kalusteet

Eichholtz

Eichholtz

Eichholtz sai alkunsa 1990-luvulla antiikkiesineiden keräilijä Theo Eichholtzin etsiessä uusia tuotteita. Eichholtz on vuosien varrella kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista ylellisten kalusteiden, valaisimien ja sisustustuotteiden myyjäksi

Foscarini valaisimet

Foscarini

Foscarini

Design-valaisimet Italiasta - Vuonna 1981 perustettu Foscarini valaisee ympäri maailmaa persoonallisilla valaisimillaan. Foscarini toimii yhteistyössä useiden arvostettujen suunnittelijoiden kanssa. Pelkistetyt muodot, veistoksellisuus ja värien kirjo ovat vain muutamia sanoja joilla voi kuvailla eri valaisinmallien estetiikkaa ja olemusta.
Esitteet

KFF kalusteet

KFF

KFF

Ainutlaatuiset ja innovatiiviset huonekalut kotiin sekä julkisiin tiloihin. Suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksan Lemgossa yli 30 vuoden ajan. Kattava valikoima pöytiä ja tuoleja, joille on ominaista upea muotoilu, mukavuus, korkeat laatustandardit ja käsityötaito.
Esitteet

Nevotex

Nevotex

Nevotex

Nevotex on Pohjois-Euroopan johtava tekstiilien, nahan, teknisten materiaalien ja työkalujen toimittaja sisustusratkaisuihin ja huonekalujen valmistukseen. Toimintaamme leimaavat kokemus, asiantuntemus ja intohimoinen suhtautuminen muotoiluun, väreihin ja tekstuureihin.

Cane-line

Cane-line

Cane-line

Tanskalainen Cane-line on jo yli 30 vuoden ajan suunnitellut ulkokalusteita, jotka tekevät elämästä miellyttävän. Sen takaavat skandinavinen muotoilu, laadukas käsityö ja huipputeknologiset materiaalit.
Esitteet, kuvapankki, 3D-ohjelma

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn on yli 100 vuoden ajan erikoistunut tarjoamaan ainutlaatuisia huonekaluja, joiden ikoninen muotoilu on yhdistelmä yksinkertaisuutta, esteettisyyttä ja toiminnallisuutta, joka herätetään eloon ammattitaitoisen työn ja korkealaatuisten materiaalien avulla.
Esitteet, kuvat, 3D

Serien Lighting

Serien Lighting

Serien

Serien.lighting -valaisimet on valmistettu materiaaleista, jotka sopivat käyttötarkoitukseen ja luovat tunnelmaa tai korostavat tiettyjä alueita. Korkea luovan tason prosessi yhdistyy nykyaikaiseen muotoiluun, jotta valaisimet sopisivat yhteen valonlähteiden kehityksen kanssa.
Esitteet, materiaalit, 3D

VM Carpet matot

VM Carpet

VM Carpet

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 30 vuotta.
Esitteet, kuvapankki

Mindo ulkokalusteet

Mindo

Mindo

Mindo ulkokalusteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Suunnittelussa panostetaan mukavuuteen, harmoniseen muotoiluun sekä kestäviin laadukkaisiin materiaaleihin. Muinaisen kiinalaisen filosofian inspiroimana Mindo keskittyy olemaan läsnä hetkessä ja lisäämään tasapainoa elämään.
Esite

Roots Living matot

Roots Living

Roots Living

Roots Living -mattojen mallisto on kokoelma korkelaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, joissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-matot ovat käsin valmistettuja Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on eettisesti varmistettu oman yhteistyökumppanimme toimesta.
Kuvapankki

Anker Denmark


Anker Denmark

Anker Denmark on jo vuodesta 1996 valmistanut ajattomia puutarhakalusteita kestävällä tavalla itse tuotetusta korkealaatuisesta ja sertifioidusta tiikkipuusta. Laadukas tiikkipuu kestää sukupolvien ajan, eikä valmistuksessa käytetä kemikaaleja tai väriaineita.


Vermobil

Vermobil on vuodesta 1993 toiminut umbrialainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa ulkokalusteita Italiassa. Ominaista Vermobilille ovat kestävät ja ensiluokkaiset materiaalit sekä toiminnalliset tuotteet, joissa muotoilu ja värit yhdistyvät tyylikkäästi.
Esite

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.