True

Boknäs kirjahylly kootaan elementeistä


Kirjahylly Boknäs on kirjanystävän klassikko, jota valmistetaan vanhojen, perinteisten mallien mukaisesti. Materiaalien ja mitoituksen lähtökohtana on, että kirjahylly on pölytiivis, kestävä ja käytännöllinen. Valmiiksi koottujen kirjahyllyelementtien pinoaminen päällekkäin ja vierekkäin mahdollistaa sisustusratkaisujen muuntelun elämän eri vaiheissa. Elementtejä saa myös lyhennettyinä, joka mahdollistaa räätälöidyt kokonaisuudet.

Suora kirjahylly vai alaosassa syvempi kaappi? Yhdistele eri elementtejä ja rakenna sopiva hylly säilytystarpeesi mukaan. Jos haluat suuren hyllykokonaisuuden, voi tulla tarve jatkaa hyllyä nurkan ohi viereiselle seinustalle tai ylittää hyllyillä oviaukko. Nämä molemmat onnistuvat muun muassa nurkka- ja kulmaelementeillä. Boknäs-elementeistä saa koottua myös matalan säilytyskokonaisuuden, joka toimii esimerkiksi tv-tasona. Halutessasi voit koota tason toiseen päätyyn korkeamman hyllykön tai yhdistellä niitä siten, että alaosa koostuu syvemmistä elementeistä.

Kätevät kippiovet liukuvat kaapin sisälle ja ne saa lukittua paikalleen, joten ovia voi pitää halutessaan auki ilman, että ne ovat tiellä. Voit sijoittaa hyllyjen väliin laatikoita, joissa paperit ja pikkuesineet pysyvät järjestyksessä. Kokonaisuuteen voi yhdistää myös baarikaapin tai sekretäärin, eli hyllyyn upotetun työpisteen pienine laatikoineen. Vitriineihin on myös saatavilla led-valaistus, joka sopii hyvin korostamaan koriste-esineitä ja taidetta.

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja sinulle sopivan kokonaisuuden suunnittelussa. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!


Ota yhteyttä

Autamme kirjahyllyn suunnittelussa

Boknäs esite

Ideoita ja ohjeita

Boknäs Hinnasto

Koko mallisto

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.