True


Tietoa Boknäsistä


Boknäs on suomalainen perheyritys. Se perustettiin vuonna 1996. Toiminta sai alkunsa Töölössä sijainneesta Helsingin Antikvariaatista ja kirjakauppiaiden ja heidän asiakkaidensa tarpeista säilyttää kasvavia kirjakokoelmia.

Tämän päivän Boknäs-valikoima ja palvelumalli ovat kehittyneet vanhojen kirjojen, historian ja kestävien arvojen pohjalle. Haluamme tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja, jotka kasvavat ja muuntuvat tarpeiden mukaan.

Boknäs-myymälät ovat kokonaisvaltaisia sisustustavarataloja. Niissä on kiinnitetty erityistä huomiota esillepanoon ja kodinomaisuuteen. Maailman eri kulttuureista ja tyyleistä poimituista tunnelmista saa helposti ideoita omaan kotiin. Autamme mielellämme löytämään ratkaisuja niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Boknäs toimii kansainvälisesti. Yhteistyökumppanimme jakavat arvomme ja ideologiamme. Kun valitsemme uusia tuotteita, painotamme aitoja valmistusmateriaaleja, korkeaa laatua ja tuotteiden kestävyyttä. Meille ja asiakkaillemme on tärkeää, että mallistot ovat pysyviä ja tuotteita on myöhemminkin saatavilla.

Boknäsin tuotemerkin lähtökohtana on kilpikonna ja siihen liittyvät arvot. Kilpikonna on kodin perusyksikkö. Se kantaa kotia aina mukanaan ja on kotonaan kaikkialla. Kilpikonna on kaltaisemme kansainvälinen kulkija ja vapaa etsimään uusia haasteita.

Kilpikonnassa yhdistyvät omien rajojen löytäminen, toisten rajojen kunnioittaminen, uusien ideoiden kehittäminen, itseluottamus ja sitkeys. Kilpikonna symboloi myös onnea ja pitkää ikää. Tasapainoista kilpikonnaa on vaikea horjuttaa. Feng Shuissa kilpien kuvioiden lukumäärä yhdistetään elämän elementteihin kuten terveyteen, perheeseen, lapsiin ja työhön. Niiden tasapaino tekee elämän kokonaiseksi ja kodin onnelliseksi. Kilpikonna löytää aina kotiin.

Lue lisää blogistamme: Olipa kerran Boknäs

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.