True
Roots Living matot.

Roots Living


Roots Living matot valmistetaan laadukkaista luonnonmateriaaleista joissa on kauniit luonnonmukaiset värit sekä pohjoismainen design. Matot valmistetaan käsityönä Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on eettisesti varmistettu. Mattojen ja tekstiilien valmistuksessa käytetään myrkyttömiä väriaineita ja ekologisia valmistustapoja.

Mattomallistoon kuuluu muunmuassa villamatot, jotka kaikki ovat käsinkudottuja tai -solmittuja. Villamatto on ajaton, moneen sisustustyyliin sopiva, kestävä ja helppohoitoinen. Hamppumatot valmistetaan niinikään käsityönä Intiassa. Roots-hamppumatoissa on eläväpintainen tekstuuri sekä lämpimät sävyt jotka luovat syvyyttä sisustukseen.

Valikoimasta löytyy myös kauniit, pellavaiset torkkupeitot jotka sopivat sohvan tai sängyn päälle sekä sisustuksellisena elementtinä että käyttöön. Torkkupeitot valmistetaan Liettuassa jossa on eurooppalaisittain pitkä perinne pellavatuotteiden valmistuksessa. Torkkupeittojen valmistuksessa käytettävät pellavalangat tulevat myös Euroopan sisältä.

Clean Collection -sarjan tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä. Käsisaippuat ovat vegaanisia, luonnon raaka-aineista valmistettu ja niissä on hurmaavat eteerisistä öljyista saatavat katajan ja sitruksen tuoksut.

Miellyttävän pehmeät vohvelipyyhkeet ovat erittäin imukykyisiä ja nopeasti kuivuvia. Kankaat ovat turvallisesti ja luonnonmukaisesti tuotettuja ja niille on myönnetty vastuullisen standardin Öko-Tex -sertifikaatti.

rootsliving.fi

Roots Living omat kotisivut

Roots Living Hinnasto

Mattohinnasto

Hoito-ohjeet

Roots-mattojen hoito

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.