True
Kristensen ruokapöytä ja tuolit

Kristensen & Kristensen


Tanskalainen perhe jonka intohimona ovat huonekalut
Vuonna 1991 Kristensenin perhe perusti huonekalumyymälän. Intohimo huonekaluja kohtaan kasvoi vuosien varrella ja vuonna 2003 perhe osti tehtaan Liettuasta. Tämän jälkeen Kristensen & Kristensen on kasvanut moninkertaiseksi ja tuotantoa on modernisoitu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Tänä päivänä tehdas työllistää yli 200 ammattilaista. Tehtaan pinta-ala on yli 8000m2 ja siellä työskentelevät puusepät ja metallisepät valmistavat ainutlaatuisia huonekaluja.

Huippuluokkainen laatu & perinteiset käsityötaidot
Tehtaalla on omat puun kuivausuunit sekä saha. Tämä tarkoittaa sitä että laadunvalvonta aina ensimmäisestä raakasahauksesta viimeiseen yksityiskohtaan on järjestelmällistä ja hallittua. Ennenkuin huonekalun valmistus aloitetaan, siihen tarvittavat materiaalit valikoidaan ammattilaisen toimesta. Jokainen puu on oma yksilönsä joten vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa valikoida parhaiten soveltuvat osat. Työskentely massiivipuun kanssa perinteisin menetelmin vaatii poikkeuksellista ammattitaitoa.

Joka suhteessa yksilöllisiä huonekaluja
Joustavuus ja muunneltavuus ovat Kristensenin DNA:ssa ja esillä jokaisessa tuoteperheessä. Yli 90% tuotteista on juuri asiakasta varten tehtyjä. Laaja värivalikoima sekä mahdollisuus vaikuttaa puun pinnan viimeistelyyn luovat poikkeuksellisen valikoiman. Monipuolinen mallisto sekä useat eri mittavaihtoehdot tarjoavat valikoiman josta varmasti löytyy asiakkaalle sopiva tuote. Verkkokaupassa löydät jokaisen tuotteen alta tarkemman pdf-esitteen mallivaihtoehdoista hintoineen.

kristensen.com

Kristensenin omat verkkosivut

Kristensen Esite

Mallisto

Ohjeet

Miten kokoan Boknäs kirjahyllyn?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.