True
Boknäs sohvat, nojatuolit ja rahit

Boknäs Sohvat


Laadukkaat sohvat, nojatuolit ja rahit

Sohva on olohuoneen keskipiste ja sen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Toivotko klassista Howard-tyyliä, simppeliä linjakkuutta tai monikäyttöistä ja ajatonta sohvamallia? Suosittu Heaven-sohva on kaikkea, mitä sohvalta voi toivoa: täydellistä mukavuutta, pehmeä untuvatäyte, tyylikäs ulkonäkö ja lukemattomia eri vaihtoehtoja koosta ja mallista. Oli tyylisi mikä vain, Boknäsin sohvavalikoimasta löydät omasi. Boknäsin oma sohvamallisto on hyvin laaja ja kaikki sohvamallit on saatavana useassa eri koossa. Myös verhoilukankaita ja -nahkoja on laaja valikoima, ja jos niistä ei löydy sopivaa, sohvan voi teettää myös omasta kankaasta.

Myymälässä asioidessa on käytettävissäsi verkkokauppaa laajempi valikoima. Myymälässä voimme myös antaa yksilöllisempää palvelua ja auttaa löytämään juuri oikean tuotteen hyvin laajoista valikoimista.

Mallistoon kuuluu myös laadukkaat nojatuolit ja rahit joilla täydennät olohuoneen sisustuksen tai luot tunnelmallisen nurkkauksen kotiisi. Nojatuolissa on mukava lukea kirjaa, tehdä käsitöitä tai katsella televisiota ja se sopii hyvin myös lastenhuoneen kalusteeksi.

Verkkokaupassa löydät jokaisen sohva- ja nojatuolimallin alta tarkemman pdf-esitteen mallivaihtoehdoista hintoineen.  

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.